tirsdag 24. mai 2011

Prosjekt gyngestol

Kjøpte en gyngestol på auksjon til 200 kr da jeg var 19 år, den fikk jeg mamma og Per til å ta med hit fra Trønderlag for noen år siden.
Den malte jeg i min ungdomstid GRØNN!!! Forferdelig farge nå, spør du meg.
Nå har jeg iallefall bestemt meg for å pusse den opp :)
Noen forslag til hvordan jeg skal gjøre det? Sandpapir? LUT?
Jeg har ikke peiling.
Originalt har den vært SVART med gull striper rundt hele stolen. Jeg vurderer å male den hvit!
Har vært innom Finn.no og kikket på de gyngestolene der, og prisen på en slik som jeg har ligger mellom 1000-4000 kr. Så jeg har et klenodium. Det skal være sikkert å visst :)
Gleder meg til å ta fatt på prosjektet.

Go-klem fra

Lene

2 kommentarer:

  1. Fin stol da, ang fargen så var det jo IN med farger på det glade 90-tallet. Jeg lurer på om jeg hadde malt den hvit, men hver sin smak. Sort med gull er sikkert stilig, er jo litt om hva du selv tror du vil like.. er ikke en gjennstand jeg ville ha malt opp igjen om noen år, regne med at det e litt arbeid med alle de sprinklene..
    Hadde brukt grunning og så smekka maling rett på, uten å fjerne den gamle først..men så har jeg ikke så mye peiling. Inne på min blogg/ eller på facebook kan du finne "Malingsdamene" de er knallgode på alt slikt. På facebooksida deres kan man spørre om hvordan best gjøre det..eller så kan du jo spørre vår kjære Mette, ho har jo sort belte i slik oppussing av maling.. Lykke t!!!

    Hanne..

    SvarSlett
  2. Tusen takk Hanne! Har nå fått et grovere sandpapir av Gubben, så jeg ska prøve med det først. To av sprinklene er ødelagt. Tapet sammen før jeg mala over, husker jeg. Så der skal vi få ordnet nye. Litt stort prosjekt, men jeg gleder meg til å ta fatt.

    SvarSlett